Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

САМО ОЩЕ НЯКОЛКО ДНИ ПРОМОЦИОНАЛНИ БИЛЕТИ ЗА SPICE MUSIC FESTIVAL

29 юли 2019 09:13, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 4 месеца, брой четения: 202
2 Brothers on the 4th Floor

До 31 юли 2019 може да купите билети за най-големия фестивал с музика от 90-те на преференциални цени

 

SPICE Music Festival наближава, а до края на месеца феновете на музиката от 90-те могат да купят билети за фестивала на промоционална цена - 77 лв. От 1 август цената за двудневен билет ще бъде 88 лв.

 

Фестивалът ще се проведе на 9 и 10 август 2019 на Пристанище Бургас и ще събере на една сцена неповторимите East 17, 2 Unlimited, No mercy, REDNEX, Sonique, Dr. Alban, HADDAWAY, Cappella, La Bouche, SNAP!, 2 Brothers on the 4th floor, Ice MC. Към тях се присъединяват и Ъпсурт и Deep Zone Project със своите хитове от 90-те!

 

Ако сте деца на 90-те, очакваме ви в Бургас! „Това ще бъде най-голямото парти на 90-те за тази година“ – заканва се Тери Колдуел от East 17, а Haddaway добавя – „Ако не сте там, изпускате купона“. „Ще бъде невероятен уикенд, елате с приятелите си на 9 и 10 август 2019 в Бургас“, приканват и CAPPELLA.

 

SPICE Music Festival е фестивал за всички, които пораснаха през 90-те, колекционираха плакати, стикери и аудио касети, и все още си спомнят хитовете на 90-те, на които танцуваха в дискотеките.

 

Освен стандартния билет за фестивала, феновете могат да се снабдят и с VIP билет, който из дава възможност да използват специален вход, ВИП ЗОНА с невероятна гледка към сцената, уникална фестивална карта за разплащане с подпис от любим артист, възможност за среща с някой от изпълнителите и много други привилегии.

 

Билети може да закупите в мрежата на EasyPay в цялата страна и онлайн на www.EpayGO.bg. Eднодневни билети ще могат да се купуват на място. Феновете, които вече имат обикновен билет имат възможност да го надградят до VIP билет тук - https://epaygo.bg/8452865705

 

SPICE Music Festival - 90's edition се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД, Община Бургас и Пристанище Бургас - с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY - станция номер 1 за музика от 90-те!

 

Снимки

2 UnlimitedCappellaDr AlbanEast 17HaddawayIve MCLa BoucheMarty of No MercyRednexSnapSoniqueSPICE Music festival