Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Актуално за AMD Ryzen: тактови честоти, напрежения и Destiny 2

05 август 2019 10:52, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 година, брой четения: 382
AMD-logo

AMD съобщава за една важна актуализация по отношение на софтуерни инструменти за мониторинг, които отчитат неочаквано поведение на 3-тото поколение AMD Ryzen процесори в десктопа на Windows.

https://community.amd.com/community/gaming/blog/2019/07/30/community-update-5-let-s-talk-clocks-voltages-and-destiny-2

 

В момента е достъпен за изтегляне новият драйвер на чипсета (версия 1.07.29), който позволява на актуализиран AMD Ryzen Балансиран план за управлене на енергията да разреши проблема. Освен това новият AMD Ryzen Master (версия 2.0.0.1225+) е актуализиран с нови методики за отчитане на напрежението и температурата, които отразяват по-реалистично поведението на CPU-то. Трябва да се отбележи, че тази актуализация не е необходима на потребителите на предишните поколения AMD Ryzen™ продукти, затова не е нужно инсталирането на драйвер на чипсета.

 

Този нов драйвер на чипсета съдържа и бета решение за Destiny 2, като разрешава проблема на някои потребители, които не успяват да пуснат играта. Забележете, че за адресиране на други софтуерни заглавия, които би могло да бъдат засегнати, ще има ново цялостно решение в бъдещите AGESA 1003ABB производствени BIOS-и от производителите на AM4 дънни платки. Същите ще бъдат налични няколко седмици след онстойни тестове за контрол на качеството.

 

Допълнителна информация можете да намерите в блога на AMD Общността.

https://community.amd.com/community/gaming/blog/2019/07/30/community-update-5-let-s-talk-clocks-voltages-and-destiny-2