Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Теленор с ново предизвикателство: 5G тестове и кулинарно менторство

05 август 2019 21:17, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 4 месеца, брой четения: 169
5G мрежа

На 8 август Теленор ще проведе втори тест на 5G технологията в областта на образованието и по-конкретно във възможностите за менторство и коучинг.

Демонстрацията ще се проведе на две локации - Бургас и София. Специален гост на събитието в Бургас ще е Андре Токев, който с помощта на 5G технология ще наблюдава и наставлява хоби кулинари от разстояние. Те ще готвят в неговия ресторант ANDRe в София за избрани гости. Хоби готвачите ще са разделени на три екипа с по двама участника:

 

Екип 1.

Никола Балов: Пише за технологии вече близо 15 години. Определя се като технологичен блогър и човека, който не е спечелил Мастършеф, защото не е участвал.

Валя Караджова: Завършила Националната музикална академия със специалност фагот и пиано. Понастоящем работи в салон за красота. Горд стопанин на Голдън ретривър.

 

Екип 2.

Михаил Дюзев: 18 години е в семейството на Дарик радио. Първо като новинар, а от последните 10 години като водещ на сутрешния блок "Дарик Кафе".

Анна Узунова: Журналист по образование, основател на култовото предаване по БНТ "Ку-ку". Сега дизайнер на бижута, по призвание, и собственик на малък бутик в центъра на София.

 

Екип 3.

Александър Богоявленски: Професионален пилот, журналист и консултант в сферата на корпоративния и дигитален маркетинг и комуникации с над 25-годишен опит в медийната среда, връзките с обществеността, информационните технологии и авиацията.

Ана Динкова: експерт в областта на корпоративните комуникации и дигиталния маркетинг с комбиниран опит от над 20 години. Съосновател е на trinitix - агенция за дигитален маркетинг. Автор е на свободна практика в няколко медии.

Източник: Дарик

Снимки

Никола Балов и Валя КараджоваМихаил Дюзев и Анна УзуноваАлександър Богоявленски и Ана Динкова