Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Олимпийският бобслейдър се присъединява към отбора на 4Life

07 август 2019 08:47, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Трансфер Фактор преди 6 месеца, брой четения: 315
Кристи Коплин

Солт Лейк Сити, Юта (15 юли 2019 г.)

Олимпийският бобслейдър на САЩ Кристи Коплин се присъедини към отбора на 4Life. След като участва в зимните олимпийски игри през 2014 г. в Сочи, Русия, Коплин тренира за зимните олимпийски игри 2022 г. в Пекин, Китай.

 

Коплин започва кариерата си на бобслейдър, докато работи като армейска медицинска сестра във Форт Карсън, Колорадо. Преди това тя беше квалификант на NCAA Track and Field Division 1 и университетски рекордьор в дисциплините хвърляне на чук и стрелба. Осъзнавайки силата и издръжливостта й един олимпиец я насърчи да се опита в Националния отбор на жените по бобслей. Днес тя работи на предната позиция като водач в Националния отбор.

 

Коплин: „В моя спорт медалите се печелят и губят с 16 стотни от секундата. Непрекъснато работя за подобряване на тласъка и тягата в началото на състезанието и след това правя 1% модификации на пистата. Какво мога да направя, което другите не правят? Всичко се свежда до сила, бързина, максимална скорост, кондиция и професионално оборудване. Всичко трябва да се хармонизира със скорост 80 или 90 мили в час надолу по пистата.”

 

Последната победа на Коплин беше по-рано тази година в Калгари, Канада.

През 2022 г. на Олимпиадата ще представи „Женски монобоб“, еднолично бобслейно събитие. Коплин има за цел да се състезава в него.

 

Коплин: „Обичам да приемам RiteStart ™ и Energy Go Stix ™ . Страхотно е да се присъединия към другите олимпийски спортисти като член на Team 4Life. “

 

4Life има офиси на 25 страни, които обслужват глобална мрежа от независими дистрибутори и техните клиенти и дистрибутори от повече от 50 страни от всички континенти.