Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Криминална хроника Сливен - 08.08.2019 г.

08 август 2019 11:18, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди около 1 година, брой четения: 294
Полиция Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН За времето от 06:00 часа на 07.08.2019 г. до 08:00 часа на 08.08.2019 г.

 

Сливен: Криминалисти на РУ-Сливен задържаха извършител на серия домови кражби в сливенския квартал „Комлука“. В края на миналия месец са получени сигнали за извършени кражби на дрехи и вещи от части домове на територията на квартала.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни действия в началото на тази седмица е задържан криминално проявения В.М. на 31 години от същия квартал. Той е направил пълни самопризнания. Част от инкриминираните вещи са издирени и предадени. В.М. остава в ареста за 24 часа. Работата по досъдебните производства продължава.

Нова Загора: Неправоспособен водач с алкохол 1,76 промила е установен от полицейски служители в град Нова Загора. На 8 август, около 03:20 часа, на ул.“Цар Освободител“, е извършена проверка на 24-годишния Г.Д. от село Хрищени, общ.Ст. Загора. В хода на проверката се установява, че Г.Д. е неправоспособен и управлява мотопед „Батавус“ с концентрация на алкохол 1,76 промила. Той е отведен в РУ-Нова Загора и задържан за 24 часа. Образувано е бързо производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

Екипи на РСПБЗН-Сливен и РСПБЗН-Нова Загора са се отзовали на 6 сигнала за произшествия през изминалото денонощие.

Гасени са пожари, възникнали в сухи треви и отпадъци. Оказана е техническа помощ в два от случаите. Един от сигналите е бил недействителен.

ОД-МВР-Сливен
Снимка: Станимир Петков