Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 13.08.2019 г., вторник

13 август 2019 15:52, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 година, брой четения: 330
Сливен

Ремонтът на спортна зала „Асеновец“ в Сливен върви по график, предвижда се в залата да бъде монтирана стена за катерене.

Община Сливен продължава да набира предложения за наградата за литература и изкуство „Добри Чинтулов” и наградата „Д-р Иван Селимински” за 2019 г.

Кметът на Сливен Стефан Радев участва в село Божевци в ритуал-поклонение по повод 151 години от разбиването на четата на Хаджи Димитър и Стефан Караджа.

В Сливенско продължават акциите по загробване на откритите животински отпадъци, по разпореждане на кмета Стефан Радев, беше увеличен броят на осигурената от Община Сливен техника, за извършените вчера дейности в района на село Тополчане.

Жътвата в област Сливен е приключила със среден добив 485 кг/дка при пшеницата.

От 5 до 11 август на територията на ОДМВР-Сливен са проведени специализирани операции по контрол и пътна безопасност, разпоредени от директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков.

Във връзка с поредния етап от Националната АНТИ СПИН кампания, РЗИ-Сливен организира на 16, 20 и 22 август в различни части на града извършване на безплатно, анонимно консултиране, изследване на граждани за ХИВ и разпространение на здравно-образователни материали и презервативи.