Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Възпяха АЕЦ-Козлодуй в естрадна песен

03 септември 2019 11:50, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 9 месеца, брой четения: 225
АЕЦ-Козлодуй

Шефове и служители на АЕЦ „Козлодуй” възпяха атомната енергетика с естрадна песен и видеоклип. В понеделник изпълнението беше споделяно многократно и предизвика разнопосочни коментари и реакции. Каква обаче е цената на клипа, възхваляващ атомната централа, не става ясно.

„Всеки има право на мнение и да коментира темата по удобен начин. Всички мероприятия във връзка с годишнината се финансират със собствени средства. Спазени са законовите процедури, изисквания и нормативи, с които подготвяме нашите събития. За песента няма специално изградено студио”, заяви директорът на АЕЦ „Козлодуй” пред NOVA.

Музикалното творение е по повод годишнината на централата, която след броени дни навършва 45 години.

„На 4 септември АЕЦ „Козлодуй” отбелязва 45 годишнина от своето създаване. Това е един достатъчно сериозен повод да направим серия от мероприятия, с който да почетем празника. Запознат съм с реакциите и не виждам някакви негативи”, коментира директорът на АЕЦ „Козлодуй” Наско Михов.

„Не сме имали за цел да правим копие на произведения на други централи. Реализирали сме го като част от нашата програма”, допълва Михов.

Източник: nova.bg