Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Любовна драма прерасна в бой с бухалки във Велико Търново

11 септември 2019 15:47, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 5 месеца, брой четения: 174
Полицейски автомобил

Трима ученици от Спортното училище във Велико Търново са бити с бухалки от други тийнейджъри заради момиче, стана ясно на брифинг на полицията в старата столица, съобщава "24 часа".

Екшънът се разиграл в района на пазара в квартал "Бузлуджа" на 10 септември. Саморазправата се е разиграла пред очите на десетки свидетели, които незабавно подали сигнал на телефон 112.

Когато пристигнали линейка и полицаи, извършителите били избягали, а двамата деветокласници и приятелят им седмокласник били целите в кръв, със синини, оттоци и избити зъби. Трите момчета незабавно били откарани в Спешна помощ.

Единият от учениците е пострадал по-тежко, а другите двама са освободени за домашно лечение. "Сигнал е подаден вчера. Извършителите са задържани, те са 16-17 годишни.

Касае се за любовна драма, за момичета, изяснено е. Всички ученици са от Велико Търново.

Има информация, че е използвана бухалка, но тепърва предстои събиране на доказателства", каза директорът на Областната дирекция на МВР старши комисар Димитър Машов. В същото време във вторник е получен сигнал от будни граждани, които са съобщили, че обновената фасада на Спортното училище е била надраскана от вандали.

"Незабавно изпратихме служители и установихме извършителя. Спрямо него ще бъдат предприети действия по отношение на извършената от него проява", обясни комисар Машов.

Източник: 24 часа
Снимка: Станимир Петков