Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ГЕРБ се регистрира за участие в местните избори в Сливен на 27 октомври

12 септември 2019 14:10, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 4 години, брой четения: 1443
-------

ПП ГЕРБ е първата политическа партия, която се регистрира за участие в местните избори в Сливен на 27 октомври.

Днес общинският председател на партията Здравко Костадинов и Димитър Митев, член на общинското ръководство на партията, внесоха документите за участие в ОИК. ГЕРБ ще участва в изборите за кмет на община Сливен, за кметове на населени места и общински съветници в бъдещия местен парламент.

„Излизаме на тези избори с основната цел да спечелим втори мандат за кмет на община и да удвоим резултатите си от 2015 година. Кметът Стефан Радев се доказа през първия си мандат. Стабилизира общината и показа как трябва да работи един истински градоначалник, който изпълнява поетите към обществото ангажименти. Амбицията ни е да увеличим броя на общинските съветници от ГЕРБ в Общински съвет, както и кметовете на населени места да са два пъти повече. Надяваме се предизборната кампания да се води коректно и хората да излязат масово да гласуват. Вярваме, че ПП ГЕРБ ще е първата политическа сила не само в община Сливен, но и в цялата област“, заяви Здравко Костадинов.

Документи за регистрация в ОИК внесоха и председателите на ГЕРБ в останалите три общини от областта. В Котел, Нова Загора и Твърдица партията ще се яви на местните избори със собствени кандидати за общински кметове, кметове на кметства и пълни листи с кандидати за общински съветници.

Снимки

--------------