Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 12.09.2019 г., четвъртък

12 септември 2019 15:54, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 5 месеца, брой четения: 211
Сливен

20 местни фирми ще участват в петото издание на „Фестивала на 100-те войводи“, който ще се проведе на 13 и 14 септември в Сливен.

Фонд Флаг/Фонд – устойчиви градове застава зад идеята и се включва в проекта за създаване на една икономическа зона между Сливен и Ямбол.

Районна служба пожарна безопасност и защита на населението – гр.Сливен отбеляза седмицата на пожарната безопасност с отворени врати и пожаротактическо занятие.

ПП „ГЕРБ“ е първата политическа партия, която се регистрира за участие в местните избори в Сливен на 27 октомври – днес общинският председател на партията Здравко Костадинов и Димитър Митев, член на общинското ръководство на партията, внесоха документите за участие в ОИК.

Осъден за педофилия англичанин се е спасил от британското правосъдие, като е станал пастор в ромската махала на Сливен.

Община Сливен вече събира номинации за награда „Милосърдие”, предложенията се приемат в деловодството на Общински съвет – Сливен, в срок до 10.10.2019 г., включително.

Директорите на училищата в община Сливен вече могат да отдават под наем помещения в учебните заведения самостоятелно и да получават 100 процента от приходите.