Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът Радев към ученици от гимназия „Арх. Георги Козаров“: Вашите специалности са перспективни за бъдещата ви реализация

18 септември 2019 14:10, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 4 години, брой четения: 588
---

„В цялата страна има голямо търсене на пътни и строителни инженери. Много перспективни професии, които са и много добре платени. Пожелавам ви да се реализирате във вашите специалности“. С тези думи кметът Стефан Радев се обърна към учениците от 12 клас на Професионалната гимназия по строителство и геодезия „Арх. Георги Козаров“ в Сливен. Днес той посети новооткрития компютърен кабинет в училището.

Стаята е оборудвана с 19 нови компютъра, като всяка компютърна конфигурация е с 2 монитора. Инсталиран е най-съвременният софтуер за архитектурно и геодезическо чертане.

„Тази е най-модерната компютърна зала не само в училището, но и в целия град“, коментира директорът на гимназията Красимир Георгиев.

„Който избере това направление, няма да сгреши, защото в него има много перспективи. Това са много конвертируеми специалности“, каза Радев и пожела успешна година на учениците и техните преподаватели.

Кабинетът е изграден по инициатива на училищното ръководство с дарения от чуждестранна софтуерна компания със седалище София и с подкрепата на кмета Стефан Радев.

18.09.2019 г.

Снимки

---------