Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 09.10.2019 г., сряда

09 октомври 2019 15:47, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 4 месеца, брой четения: 211
Сливен

140 години от своето създаване ще отбележи МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен на 10 и 11 октомври.

От началото на ловния сезон са отстреляни 55 диви прасета, пробите за африканска чума по свинете са отрицателни и засега няма друг случай на острата зараза на територията на област Сливен.

От 30 септември до 6 октомври на територията на ОДМВР-Сливен са проведени специализирани операции, разпоредени от Главна дирекция „Национална полиция”, и директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков.

Окръжна прокуратура Сливен образува досъдебно производство срещу неизвестен извършител заради фалшивите сигнали за отделяне на деца от техните родители.

На 11 и 12 октомври в изложбения център край Сливенски минерални бани ще се проведе 15-то издание на „Национално животновъдно изложение“, което по традиция се организира от Министерството на земеделието, храните и горите, заедно с Изпълнителната агенция по селекция и репродукция в животновъдството.

Сливенски затворнички се жалват на омбудсмана Дияна Ковачева от лошо медицинско обслужване при срещата си с нея днес.

Валентина Радинска отново ще учи деца от Профилираната хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов” на творческо писане, първите занятия за годината ще се проведат на 19 и 20 октомври.