Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Иновации за по-бързо лечение представя изложбата „Медикус, Денто, Галения 2019“

10 октомври 2019 13:32, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 година, брой четения: 322
Ново поколение стоматологични машини с много удобства за пациента  и лекаря ще покаже изложбата „Медикус, Денто, Галеиня 2019“ от 16 до 19 октомври в Международен панаир Пловдив.

Иновации, намаляващи времето и дискомфорта при лечението на зъби, са основна тема на „Медикус, Денто, Галения 2019“. Изложбата за медицина, стоматология и фармация ще се проведе от 16 до 19 октомври в Международен панаир Пловдив с участието на водещи български и чуждестранни компании.

Сред новостите за по-бърза терапия са материали на германски производител, с които се опростява техниката на работа и така се съкращава продължителността на процедурите. Същият ефект се постига с мобилния лазер за лечение и избелване на зъби, който намалява и болката. Той е разработен от компания от Южна Корея. Зъбни импланти, гарантиращи по-лесно и безболезнено поставяне, ще демонстрира официалният представител на световноизвестна марка у нас.

Разработка на българска фирма е приложение за мобилни устройства, което отчита оборотите на зъболекарските турбини. Така дава сигнал за повреди и предпазва от грешки при манипулациите.

Новото поколение стоматологични машини предлагат по-голямо удобство за лекаря и пациента, тъй като са с много функции. На изложбата ще бъде представена и детска версия на апаратурата, която впечатлява с атрактивен дизайн и има МР4 видоеплеър с тъчскрийн.

25-ото издание на „Медикус, Денто, Галения“ продължава тенденцията да се презентира най-модерното оборудване за лекарски кабинети. Специалистите ще видят бутикови инструменти, направени по идея на клиента, дентални микроскопи с увеличение до 40 пъти и инструменти, ръчна изработка – всички те са продукти на германски компании. Многофункционалната апаратура спестява време и усилия на медиците. Такива са панорамният рентгенов апарат „4 в 1“ и портативният рентгенов уред, позволяваща лесно снимане и показващ директно визуализация на екран.

С иновациите, които представя, най-авторитетният форум на индустрията за здравето в България всяка година привлича над 4500 посетители от страната и съседните държави. На „Медикус, Денто, Галения 2019“ производители и дистрибутори отново ще предложат техника и консумативи, болнично обзавеждане, оборудване и инструменти за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатори, стерилизационни уреди, продукти за профилактика и хигиена на устата, работно облекло.

Специалистите ще имат възможност да се информират за най-актуалните тенденции, научни постижения и новости в практиката. Изложбата е интересна за широката публика с продуктите за домашна употреба.

Паралелно се провеждат Специализирана изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна есен“ (16-20 октомври), Панаир на колекционерите „Булколекто“ с Европейска филателна изложба (18-20 октомври), киноложки изложби и финали за Световната киноложка купа (19-20 октомври).