Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Национална кампания за превенция на трафика на хора по повод 18 октомври - Европейския ден за борба с трафика на хора

17 октомври 2019 08:44, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 4 години, брой четения: 630
---

За първи път инициативата ПОХОД ЗА СВОБОДА в подкрепа на жертвите на трафик на хора се провежда едновременно в 25 града в България

На 19-и октомври за поредна година Фондация “А21 България” в партньорство с Националната комисия за борба с трафика на хора и Местната комисия за борба с трафика на хора, гр. Сливен, организират най-мащабната информационна кампания против трафика на хора ПОХОД за СВОБОДА, уникално по рода си глобално събитие, което се провежда ежегодно в повече от 450 града в над 50 държави по цял свят и с това се превръща в най-голямата и значима инициатива в подкрепа на жертвите на трафик на хора в света.

Посветена на Европейския ден за борба с трафика на хора, 18-и октомври, кампанията събира граждани с активна обществена позиция, партньори и съмишленици в борбата с трафика на хора, като има за цел да обърне вниманието на българските граждани към огромните мащаби на престъплението и търговията с човешки животи у нас. Събитието цели да популяризира и Националната телефонна линия за борба с трафика на хора, която приема сигнали денонощно и безплатно на телефон 0800 20 100.

Тази година 25 български градове ще участват в инициативата, включително и гр. Сливен, благодарение на ефективнито партньорство и взаимодействие между Фондация “А21 България”, Община Сливен, Местната комисия за борба с трафика на хора, гр. Сливен, Професионална гимназия по хотелилерство и туризъм „Акад. Неделчо Неделчев” и Български младежки Червен кръст – Сливен. В един и същи ден, 19-и октомври /събота/ и в един и същи час – 11.00 ч. млади хора от цял свят ще тръгнат в колона по един в мълчалив Поход в борбата срещу трафика на хора.

КОГА: 19 октомври, 2019 г., /събота/ от 11:00 ч.

КЪДЕ: Походът ще стартира от бул. „Цар Освободител” № 1, пред централния вход на Община Сливен и ще премине по пешеходната зона на булеварда.

Всички, които се регистрират на място в 10:30 ч., ще получат специални материали на кампанията! Очакваме Ви!

17.10.2019 г.