Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 03.11.2019 г., неделя

03 ноември 2019 15:55, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 6 месеца, брой четения: 470
Сливен

Всички 187 секционни избирателни комисии в Сливенска община са отворили в 7:00 часа и избирателният ден е започнал нормално.

15,45% е избирателната активност към 12:30 ч. на 3 ноември в общините в Сливенска област.

116 926 са избирателите в населените места и общините в Сливенска област, където се провежда втори тур на изборите за кмет на община и кмет на кметство.

Близо 350 служители на МВР осигуряват охраната на изборните секции, обществения ред, реагирането на сигнали, опазването на изборните материали и пожарната безопасност.

Служителите на сектор „Български документи за самоличност“ в Сливен издават и в днешния ден удостоверения на граждани с изгубени, откраднати или повредени лични карти, за да могат да упражнят правото си на глас в изборния ден.

В областната болница в Сливен бе представен алманах "Нашето медицинско поколение", посветен на 140-та годишнина от създаването на МБАЛ "Д-р Иван Селимински" – Сливен.

Поради възникването на авариен ремонт по главен водопровод, захранващ средната зона на Сливен, в събота следобед бе нарушено /или намалено/ водоснабдяването в някои райони на града – централна градска част, кварталите „Дружба“, „Заимов“, „Младост“ и „Надежда“.