Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ДОКУМЕНТАЛНИЯТ СПЕКТАКЪЛ „АПАРТ” ОТ РЕПЕРТОАРА НА ТЕАТЪР АЗАРЯН ЩЕ ГОСТУВА В СЛИВЕН И БУРГАС

08 ноември 2019 15:44, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 6 месеца, брой четения: 571
„АПАРТ”

Едно от най-успешните представления от репертоара на Театър Азарян – „Апарт”, продължава своето национално турне и през месец ноември. На 13 ноември от 19:00 ч. спектакълът ще гостува на сцената на Драматичен театър „Стефан Киров” в Сливен, а край Черноморието публиката може да го гледа на 14 ноември от 19:00 ч. на сцената на Драматичен театър „Адриана Будевска” в Бургас.

Представлението борави със средствата на пърформанса и въздейства като арт инсталация. Вдъхновен от разкази и интервюта на „Артисти със сребро в косите”, „Апарт” бързо се превръща в любимо представление на всеки, който се „докосне” до вълнуващия свят на онези артисти, за които театърът е повече от любов. Представен от младите таланти Надя Керанова, Севар Иванов, Бориса Сарафова, Антъни Пенев, Севар Иванов, Димитър Крумов и Петя Бончева, спектакълът е свързващо звено между различните поколения артисти.

Документалният спектакъл е дебютен за младия режисьор Илко Ганев. Зад силния драматургичен текст застава Людмила Сланева, а визуалната среда е дело на Владислав Илиев.

Софийската публика може да гледа „Апарт” в Театър Азарян на 16 ноември от 20:00 ч., когато заедно с „Островът на съкровищата” ще бъдат част от Нощ на театрите.

Билети за „Апарт” на 16 ноември в Театър Азарян могат да бъдат закупети от касите на Билетен център – НДК и онлайн тук.

Билети за „Апарт” в Сливен и Бургас могат да бъдат закупени от касите на съответните театри.

Снимки

„АПАРТ”