Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 08.11.2019 г., петък

08 ноември 2019 15:54, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 8 месеца, брой четения: 305
Сливен

И тази година, на 16 декември, Община Сливен ще награди 10-е най-добри спортисти, най-добър треньор, най-добър отбор от колективните спортове, най-добър спортист с увреждания и „Бъдеща звезда“.

Сливен и Антична крепост „Туида“ отново и тази година ще са в надпревара за отличия в туризма.

Празничният Архангеловден в сливенското Гавраилово започна с поднасяне на венци и цветя пред паметника на загиналите във войните жители на селото.

Над 2 500 души празнуват на Архангеловден в Сливен.

27 сливналии искат касиране на изборите, делото бе днес в Административен съд – Сливен, от 13:00 часа.

Повторно преброяване на бюлетините за избор на общински съветници ще има в Сливен, постанови днес Административният съд в града.

Директорът на детска градина „Мак“ в Сливен се скри от родители, избягвайки техните въпроси за продължаващия ремонт и условията в забавачницата.

До края на месец ноември 2019 г. във фондовете на Регионална библиотека „Сава Доброплодни”- Сливен ще се влеят над 2000 нови издания набавени по защитен проект по програмата „Българските библиотеки – съвременни центрове за четене и информираност”-2019.

Осем полицейски служители бяха отличени с приза „Полицай на месеца” на тържествено събрание вчера – старши комисар Димитър Величков директор на Областната дирекция на МВР в Сливен връчи отличията на служители от криминална и охранителна полиция към дирекцията за месеците от юли до октомври.