Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 09.11.2019 г., събота

09 ноември 2019 15:50, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 7 месеца, брой четения: 304
Сливен

Повторно преброяване на бюлетините за избор на общински съветници ще бъде извършено в Сливен, постанови Административният съд в града.

В понеделник започва изплащането на възнагражденията на Секционните избирателни комисии от произведените на 27 октомври местни избори и балотажа на 3 ноември – възнагражденията ще се изплащат на касата в община Сливен след 14:30 часа.

БСП издига Деян Дечев за председател на Общинския съвет на Сливен – решението взе в петък вечер групата червени съветници.

Над 2 000 нови издания ще получи РБ „Сава Доброплодни” до края на месец ноември тази година по защитен проект по програмата „Българските библиотеки – съвременни центрове за четене и информираност”-2019.

Церемонията по встъпване в длъжност на Стефан Радев като кмет на Община Сливен ще се проведе на 11 ноември (понеделник).

Тази седмица, в четвъртък и петък, Община Сливен, Областна администрация-Сливен и Народно читалище „Зора 1860“ се включиха в отбелязването на дните на толерантността и културното разнообразие на ЕС, като организираха вечер на етносите – концерт „Другият до мен в делник и празник“, изложба с книжни издания и предмети от бита на етносите и прожекция на филма „Собибор“, разказващ за единственото успешно бягство от концлагер.

Сливен и Античната крепост „Туида“ отново се включват в надпревара за отличия в туризма.