Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 12.11.2019 г., вторник

12 ноември 2019 15:47, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 199
Сливен

Сливенските огнеборци предупреждават за опасност от пожари през отоплителния сезон.

Сливенският симфоничен оркестър ще изнесе концерт на 21 ноември с диригент Калина Василева и Тодор Янков – солист – за почитателите на класическата музика ще бъдат изпълнени произведения от Едуард Елгар, Мануел Понсе и Хуан Кризостомо Ариага.

Община Сливен продължава изпълнението на инфраструктурните проекти и подготвя нови през втория мандат на кмета Стефан Радев, стана ясно на днешната пресконференция, която даде общинското ръководство.

Заради големия интерес и тази година жителите на града под Сините камъни ще се радват на ледена пързалка, която ще бъде с по-големи размери от миналогодишната и монтирана в Градската градина.

Тази година коледните светлини ще грейнат на жива елха, дръвчето е засадено пред Общината специално за коледните празници и по този начин ще бъде спасено от изсичане едно коледно дърво.

Избраният за общински съветник Любомир Захариев ще бъде новият заместник-кмет, отговарящ за инфраструктурата и строителството в Сливен.

Местната комисия за борба с трафика на хора продължава работата с родители в Сливен с цел активното им и пряко включване в превенционния процес.