Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 14.12.2019 г., събота

14 декември 2019 15:49, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 233
Сливен

В спортна зала „Васил Левски“ днес се провежда традиционният коледен турнир по джудо за деца – тази година той е благотворителен и е в подкрепа на 10-годишно дете с тежко заболяване, джудист от АСК „Джудо"- Сливен.

Футболен турнир „PROAD TO GLORY“ ще се проведе на 21 и 22 декември в Сливен – срещите ще се играят на терена на СК "Детотекс".

Тържествената церемони по награждаване на най-добрите спортисти за годината ще се проведе на 16 декември от 18 часа в зала „Сливен“.

От 14 декември стартира традиционният фотоконкурс за бебета, родени в МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен през 2019 година.

Снощи в зала „Сливен“ се състоя балетен спектакъл „Чудесата на Коледа“, в който взеха участие над 140 деца и подрастващи, възпитаници на балетна школа "Адажио" при Народно читалище "Зора - 1860"-Сливен с ръководител Наталия Хаджикостова и балетна школа "Па де Кре"- Стара Загора с ръководител Кремена Костова.

Сливенският квартал „Речица“ остана днес без вода заради извършване на авариен ремонт.

На 11.12.2019 г., служители от Районна служба пожарна безопасност – Сливен гостуваха в ОУ „Димитър Петров“ и направиха открита демонстрация на техника и оборудване на пожарната кола.