» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Криминална хроника Ямбол - 14.01.2020 г.

14 January 2020 13:21, Stanimir Petkov
Emission of: Club of invalids-Sliven 9 months ago, number of readings: 222
Полиция Ямбол

В РУ-Ямбол е започнато досъдебно производство за притежание на наркотици. Вечерта на 13 януари, на ул. „Огоста“ в областния град, полицейски екип е спрял за проверка мъж със съмнително поведение. В хода на проверката 28-годишеният мъж от Бургас заявил, че държи в себе си около 4 гр. суха тревиста маса - чай за пушене, която предал по надлежен ред. Разследването по случая продължава.

В РУ-Ямбол са образувани две бързи производства срещу водачи на МПС. На 13 януари, към 03:20 часа в на бул. „Д.Благоев“ е спрян за проверка лек автомобил „Митсубиши“, управляван от 23-годишен жител на Русе. При тестването на водача за употреба на наркотични вещества или техни аналози, техническото средство е отчело положителен резултат за амфетамин и метамфетамин. Рано сутринта на 14 януари, на бул. „Европа“, при проверка по сигнал за настъпил пътен инцидент е установен самокатастрофирал лек автомобил „Опел-Астра“, без пострадали. Извършената пробата за употреба на алкохол на водача - 51-годишен жител на Ямбол била положителна, като отчетената стойност е над 1,2 промила. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случаите продължава.

 

Полицейски операции:

194 граждани, 7 обекта и 149 МПС са проверени при полицейски операции, проведени вчера на територията на областта. От полицейските служители са съставени 4 протокола за предупреждение по чл. 65 от ЗМВР, 28 акта за установени административни нарушения /АУАН/ и са наложени 44 глоби по фиш.

Провеждането на специализирани полицейски операции на територията на областта продължава.

ОД-МВР-Ямбол
Снимка: Интернет