Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Какви са възможностите на Трансфер Фактор

15 януари 2020 12:16, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Трансфер Фактор преди 8 месеца, брой четения: 445
Трансфер Фактор

1. Трансфер факторите не се борят с това или онова заболяване, с този или онзи микроб, паразит или вирус. Tе повишават качеството на имунната система, а самата имунна система разбира: кой е "свой", кой е непознат, кой може да бъде оставен и кой трябва да бъде отстранен от тялото. Самото тяло е много по-мъдро, отколкото си мислим.

 

2. Трансфер факторите са коректори на имунната система. Те регулират както „муден имунитет“, така и „хиперактивен“. Тоест, трансфер факторите могат да се използват за подпомагане на имунната система и с бавно протичащи хронични процеси и с автоимунни заболявания. Това е много рядко и важно качество!

 

3. Трансфер факторите повишават ефективността на естествените клетки убийци. И знаем, че клетките-убийци (HK) са на първата линия на защита при откриването и унищожаването на вируси, мутирали ракови клетки, стареещи и болни клетки. Повишавайки ефективността на NK, ние защитаваме тялото от стареене и болести.

 

Проведени са много изследвания на Трансфер Фактор. Много още не е ясно за механизма на действие. Но едно е ясно - това, което наричаме „трансфер фактор“ - действа, работата му е ефективна, резултатите са невероятни.

Трансфер факторите са ценни с това, че могат да се използват в всяка възраст. Те са ефективни при корекция на здравето и в сложни програми за лечение на заболявания. Оказа се, че те не само коригират работата на имунната система, но имат и антиоксидантно, мембранно стабилизиращо и адаптогенно въздействие. Това ги прави уникално лечебно средство.

 

Използвайте Трансфер Фактор за да подобрите качеството на вашия живот и живота на вашите близки. Известни са твърде много примери, когато хората махаха с ръка и не вярваха, а след това се връщаха след година-две и съжаляваха за пропуснатите възможности. В допълнение към предотвратяването на имунен дисбаланс (имунодефицити и автоимунна агресия) Трансфер Фактор се използва за профилактика на ракови, дегенеративни, хронични мудни инфекциозни, автоимунни процеси, а също и:

- при промяна на часовите и климатичните зони (пътешественици, почиващи, спортисти, бизнесмени, политици);

- при хронични стресови ситуации, (стресовете винаги намаляват имунитета);

- при умора, причинена от повишен физически и интелектуален стрес;

- за повишаване на физическата активност, издръжливостта, жизнеността и производителността;

- подобряване на емоционалния тонус и настроение;

- забавя процеса на стареене (използва се в анти-възрастови програми).

 

В обобщение:

• Трансфер Фактор има системен ефект върху функционирането на имунната система, която е една от основните системи в организма.

• Трансфер Фактор е продукт на имунната система за имунната система.

 

Трансфер Фактор спомага за укрепването на имунната система, а силата на имунната система, благодарение на близките взаимоотношения в тялото, определя нивото на енергия, младостта и жизнеността на човек.

 

Нека вие и вашите близки винаги да имате добро здраве.