Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 15.01.2020 г., сряда

15 януари 2020 15:49, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 6 месеца, брой четения: 285
Сливен

По окончателни данни годишен отчет за дейността си през 2018 г. в НСИ са представили общо 7 109 нефинансови предприятия, извършвали стопанска дейност на територията на област Сливен.

Държавният план-прием на учениците в 8-ми клас в неспециализираните профилирани и професионални гимназии, в средните и обединените училища на територията на Сливенска област бе тема на среща в областната администрация.

Кланици и месарски магазини в Сливен спират работа, а причината е забраната за движение на свине от и към животновъдни обекти и кланици на територията на цялата страна заради африканската чума.

На 29 февруари тази година в Сливен ще се проведе отчетно-изборна конференция на общинската организация на БСП, на която ще бъде избран нов председател.

Приключи санирането на блок 10 в кв. „Сини камъни“ Сливен – към момента 28 са изцяло завършените от общо 51 блока, които се обновяват по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Творческият сезон на Сливенския симфоничен оркестър продължава с пореден концерт на 23 януари – той ще се проведе в зала „Сливен“ от 18:30 часа.

Юбилейна изложба на известната сливенска фотограф-художничка Светлозара Курдова се открива на 15 януари от 18:00 часа в галерия "Йордан Кювлиев".