Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 23.01.2020 г., четвъртък

23 януари 2020 15:49, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 223
Сливен

Рекорден брой нарушения са констатирани при операция на РУ-Сливен по пътна безопасност, само за 3 часа са наложени 115 санкции на водачи и пешеходци в Сливен.

Община Сливен се включва с 9 емблематични туристически обекта в инициативата „Денят за вас“ на Министерството на туризма.

Медицински хеликоптер на американската армия тип „Блек Хоук“ кацна днес в 14:30 часа в двора на Военна болница в Сливен – полетът до Сливен и кацането в двора на Военна болница са част от тренировъчния процес, който се води на база „Ново село“.

Във връзка с предстоящата подмяна на свидетелства за управление на МПС, изтичащи през 2020 година, сектор „Пътна полиция“-Сливен информира гражданите, че могат да подават заявления за подмяна освен в сектор „Пътна полиция“-Сливен и в районните управления Нова Загора, Котел и Твърдица.

БСП Сливен ще си избира ново ръководство в края на февруари, поради изтичане на мандат 2016-2020 г.

Приемане на Наредба за условията и реда за установяване на жилищните нужди на граждани, настаняване под наем и продажба на общински жилища е записано като първа точка, която съветниците трябва да разгледат на предстоящата в края на януари сесия на Общинския съвет.

Кметът на община Сливен Стефан Радев изиска информация от заместник-кметовете на своя екип за тяхно участие в ръководството на фондации и сдружения с нестопанска цел.