Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

МГЕРБ организира шахматен турнир

23 октомври 2010 20:53,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 13 години, брой четения: 2132
шахмат

На 23 октомври в Обединен детски комлекс - Сливен се проведе шахматен турнир за деца, организиран от младежката организация на партия ГЕРБ. Проявата бе по повод празника на Сливен, а в надпреварата се включиха 14 деца от 7 сливенски училища. След много оспорвана борба първото място в турнира спечели Панайот Донев от ПМГ ”Д. Чинтулов”, а втори се нареди Светослав Иванов от НХГ "Д. Добрович". След изиграването на всички срещи двамата имаха равен брой точки - по 5, спечелени след 5 победи и 1 загуба. Това доведе до финален двубой, който Панайот Донев спечели по убедителен начин. На трето място се класира друг възпитаник на ПМГ ”Д. Чинтулов” - Йордан Данов.

Победителите получиха сувенири и шахматни дъски, връчени от народния представител от ГЕРБ Диан Червенкондев, а след турнира всички опитаха и от специално изработена торта под формата на шахматна дъска.

От МГЕРБ изразиха надежда, че и за в бъдеще ще организират подобни спортни прояви за деца и благодариха за съдействието и предоставените условия на Обединен детски коплекс - Сливен и шахматен клуб „Темп”, без чиято помощ провеждането на турнира би било невъзможно.

Снимки

шахмат1награждаванетурнир мгерб