Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Можем ли да вярваме на онлайн кредитите

06 февруари 2020 10:48, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди 4 години, брой четения: 602
Можем ли да вярваме на онлайн кредитите

Преди десет години едва ли някой дори си е помислял, че ще може да включи компютъра си, да попълни една бланка, с която заявява, че иска пари на заем и до час по сметката му да бъде преведена желаната сума. Това днес е факт, но много хора все още подхождат скиптично към кредити онлайн. Има ли защо да се страхуваме?

Днес в българското законодателство място намира закон, който следи фирми, предлагащи бързи кредити и защитава данните и интересите на техните потребители. Всяка фирма, която ще намерите в интернет трябва да бъде регистрирана, с прозрачно счетоводство и изрядни документи. Ако наистина искате да бъдете сигурни, че когато теглите бърз кредит няма да станете жертва на измама, то потърсете такава фирма, която сте чували преди, или потърсете съвет от ваши познати, които имат опит с тегленето на бързи заеми. Какви предимства ви дава възможността за теглене на бързи онлайн кредити?

Пестите време и нерви. Забравете за папката с документи, които трябва да съберете и представите пред кредитен инспектор. Забравете за дългото и досадно чакане. Понякога дори не се налага да излизате от дома си, имате нужда само от достъп до интернет. А за да намерите връзка с подобни фирми, просто напишете barzi krediti в някоя от онлайн търсачките.

Освен всичко това, голямата конкуренция в тази сфера е принудила фирмите да ни предложат оферти, на които не можем да устоим. Така например може да вземем пари на заем по формата на кредит до заплата. В повечето случаи това означава много нисък лихвен процент, или дори липса на такъв. С други думи – връщате това, което сте взели. Друга иновативност е и кредит без трудов договор. Така, дори и ако работите на свободния пазар, най-накрая имате възможност да изтеглите бърз кредит, което до скоро беше невъзможно, защото се изискваше доказване на месечния доход.