Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Отличие за учител от ОУ "Елисавета Багряна"

11 февруари 2020 20:48, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 4 години, брой четения: 2100
Отличие

Началният учител от ОУ "Елисавета Багряна" г-жа Марияна Сярова беше отличена в Областното представяне на Националната конференция „Хуманизъм и вяра“. Събитието се състоя на 11 февруари в Регионалното управление на образованието в Сливен. На него бяха показани добри практики в областта на духовността и нравственото възпитание на учениците.

Г-жа Марияна Сярова е класен ръководител на 4. "г" клас и ръководител на клуб „Ценности и семейство“. Тя представи християнски традиции и обичаи, свързани с празниците Бъдни вечер и Рождество Христово. Г-жа Сярова беше класирана на трето място в група начален етап на Областно представяне на тема „Хуманизъм и вяра“ за учебната 2019/2020 година.

Изявите на участниците беше оценено от експертно жури - отец Силвестър Янакиев, г-жа Кристиана Станчева - старши експерт по обществени науки, гражданско образование и религия и г-жа Йорданка Стоилова - старши експерт за обучението в начален етап в РУО.

Домакин на проявата беше г-жа Милена Чолакова, началник на Регионалното управление на образованието в Сливен, а специален гост беше Негово Високопреосвещенство сливенският митрополит Йоаникий.

Снимки

ОтличиеОтличиеОтличиеОтличиеОтличиеОтличиеОтличиеОтличие