Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Криминална хроника Ямбол - 14.02.2020 г.

14 февруари 2020 18:38, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди около 1 седмица, брой четения: 105
Полиция Ямбол

Водач, употребил алкохол, установиха служители от РУ-Тунджа. На 13 февруари към 21:10 в село Тенево е извършена проверка лек автомобил „Шкода Октавия“, управляван от 53-годишен местен жител. При проверката на водача за употреба на алкохол, техническото средство е отчело стойност над 1,2 промила. По случая е започнато бързо производство.

В РУ-Елхово е образувано бързо производство по чл.234в, ал. 1 от НК. На 13 февруари при проверка в частен имот в Елхово е установено неправомерно присъединяване към водопреносната мрежа, като са създадени условия за непълно отчитане на потреблението на вода. На място е извършен оглед. Работата по случая продължава.

На 13 февруари към 15:00 ч., на тел.112 е получен сигнал за настъпило пътнотранспортно произшествие на АМ“Тракия“, км.277, в посока София, при което автомобил се е преобърнал извън платното за движение. Отзовалите се на сигнала полицейски служители установили, че „Форд-Фокус“, управляван от 53-годишен от София е напуснал платното за движение и се преобръща вдясно по посоката си на движението си. Водачът е транспортиран за преглед в болнично заведение, с контузии и натъртвания по тялото,без опасност за живота. Взета му е кръвна проба за медицинско изследване. При инцидента са нанесени значителни материални щети на еластичен парапет и колчета от предпазно заграждение, както и на автомобила. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

 

Полицейски операции:

256 МПС, 355 граждани и 22 обекта са проверени в хода на специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност, превенция и контрол на движението, проведена на вчера, 13 февруари на територията на областта. В един от проверените обекти са намерени алкохолни напитки, облепени с излязъл от употреба акцизен бандерол, също така е установено и предлагане за продажба на цигари без наличие на необходимото разрешение за търговия с тютюневи изделия. Образувани са още три преписки за държане акцизни стоки без бандерол - цигари. Акцизните стоки са иззети по надлежен ред, работата по случаите продължава. В рамките на операцията от контролните органи са съставени 23 акта за установени административни нарушения /АУАН/, на място са наложени 94 глоби по фиш, заснети са и 74 нарушения на скоростта. Провеждането на операции от този вид продължава.

ОД-МВР-Ямбол
Снимка: Интернет