Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Eurorepar Car Service е най-бързо разрастващата се сервизна мрежа в Европа

19 февруари 2020 15:57, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 4 месеца, брой четения: 717
Eurorepar Car Service

Eurorepar Car Service е най-бързо разрастващата се сервизна мрежа в Европа с над 5000 центъра, специализиран център за обслужване на превозни средства от над 25 години.

Ние, Eurorepar Car Service –Сливен сме специализирани в сервиза, ремонта и диагностиката на различни марки и модели автомобили.

Ние, Eurorepar Car Service-Сливен използваме обучени инженери, които са експерти в диагностицирането на неизправности и проблеми на сложните, модерни превозни средства, използвайки сертифицирана диагностична апаратура.

Ние, Eurorepar Car Service-Сливен предлагаме редица оригинални части и части за първоначално вграждане в новите автомобили, като предоставяме на клиента качествена алтернатива за ремонта и обслужването.

Тъй като ние, чрез Eurorepar използваме само одобрени продукти, обслужването на Вашия автомобил не засяга гаранционните изисквания на отделните производителите на различните марки или законовите гаранции.

Ние, Eurorepar Car Service-Сливен сме в състояние да диагностицираме проблемите бързо, спестявайки ви пари, тъй като сме виждали проблема преди и в много случаи можем да предложим икономичен алтернативен ремонт.

Ако търсите истинска алтернатива на оторизираните фирмени сервизи за отделни марки - ние работим в съответствие със стандартите на отделните марки. Ако ни поверите Вашият автомобил, то той ще получи отлично обслужване.

 

Eurorepar Car Service-Сливен

ул. Банско шосе 25Б

8800 Сливен

044/600105, 0879/605-824