Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 27.02.2020 г., четвъртък

27 февруари 2020 15:51, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 2 месеца, брой четения: 263
Сливен

Ваксините за нюкясълска болест по птиците ще бъдат безплатни за стопаните от Сливен и областта, стана ясно след среща на членове на Общинската епизоотична комисия с кметовете на населени места.

На провелата се днес редовна сесия на Общински съвет-Сливен беше приета Програмата за управление на Общината за мандат 2019-2023 година.

Полиция заварди вчера всички входове и изходи на Сливен за да установи дали има нарушения по Закона за движение по пътищата, пряко влияещи на пътния травматизъм.

Скоро сливенските съветници ще заменят лаптопите с таблети – цената за новата система за гласуване е 24 500 лева.

Хранителни продукти без документи за собственост и с изтекъл срок на годност са задържани от служители на РУ-Сливен – пратката е открита по сигнал за съмнителни разтоварни дейности в сливенския квартал „Даме Груев”.

На 26 февруари 2020 г. в Сливен се проведе специализирано обучение за инспектори Детска педагогическа стая, социални рабиотници от отдел „Закрила на детето” и педагогически специалисти, на тема Превенция на рисковото поведение и трафика на хора в контекста на ранната сексуализация на децата”, с лектор д-р Весела Банова – клиничен психолог, психоаналитик и доктор по социология, дългогодишен експерт в областта на социалните политики и закрилата на деца в риск.

В чест на трети март – Национален празник на България, пенсионерски клуб „Будители“ гостува на историческия музей в Сливен, където бе изнесена беседа на тема „Освобождението и ролята на българското опълчение“.