Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ученици от Спортното училище в Сливен предотвратиха пътен инцидент

27 февруари 2020 13:10, Мирена Стоянова (Спортно у-ще )
Излъчване: Спортно у-ще "Д. Рохов" преди 4 години, брой четения: 854
1111

По - рано днес на кръстовище „Розова градина” бе предотвратен пътен инцидент, благодарение на ученици от Спортно училище „Димитър Рохов”. На едно от най – оживените места в града, младежите помогнали на шофьор, управлявал товарен камион, от който се разсипали баки с жълта боя.

 

Очевидци разказаха за Радио Сливен Нет, че се разсипало голямо количество от стоката. Докато повечето минувачи и шофьори от другите коли по това време на кръcтовището се забавлявали, водачът на камиона с боята изпаднал в паника. Единствено учиници от Спортното училище му се притекли на помощ. Джан Нуков, Цветомир Николов, Тони Павлов и Кристиян Кънев, възпитаници на клуба по борба, помогнали на човека в затруднено положение. Бързо и организирано, типично за добри спортисти, децата успели да върнат здравите баки в камиона и движението било възстановено, с професионалната намеса и на органите на реда.

 

„Браво момчета! Страхотни сте! Гордеем се с вас!”, написаха учители и треньори, в подкрепа на добрата постъпка на своите възпитаници.

Снимки

222333