Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Пребиха жестоко фен на ЦСКА

05 март 2020 10:29, Гергана Папазова (Сливен Медиа)
Излъчване: Сливен Медия преди 2 месеца, брой четения: 184
Пребиха жестоко фен на ЦСКА

Привърженик на ЦСКА разказа, че той и неговият съквартирант са били пребити от фенове на Левски навръх 3 март. Това се е случило след мача на "червените" срещу Ботев (Враца) за Купата на България.

Според думите на привърженика, който се казва Радослав Митев, и приятелят му са нападнати от група фенове на "сините" и пребити. Случилото се е на кръстовището пред Националната следствена служба.

Ето какво пише Радослав във Фейсбук:

"Здравейте приятели. Вчера беше националният празник на Република България. Хората бяха обзети от чувство на дълг и гордост. В същия ден посетих футболния мач между ЦСКА и Ботев Враца. Няма да наблягам в този пост на мача, а на прибирането от него.

Историята на кратко е следната.

Прибирайки се от мача съквартиранта ме чакаше пред у дома, за да отидем да си вземем вечеря от близкото до нас пазарчел в ж.к. Мусагеница на Г. М. Димитров. Важно уточнение е че аз съм с шал на ЦСКА. Вървейки към пазара на кръстовището пред Националната следствена служба ни беше устроена засада. Петима фенове на Левски ни нападнаха в гръб с цел да ми бъде взет шала. Тяхната цел бе изпълнена, а последствията след ритник в главата на съквартиранта и ударите с тръба, които поех аз можете сами да прецените от снимковия материал. Нямам какво да допълня. Честит 3-ти март!"

Източник: "Лупа бг"