Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 09.03.2020 г., понеделник

09 март 2020 15:51, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 6 месеца, брой четения: 255
Сливен

На 19 март 2020 г. популярният за сливенската общественост театър „Класика“ към ПГПЗЕ “Захарий Стоянов“, с режисьор и сценарист Соня Келеведжиева, ще постави на сцена най-новия си спектакъл „Чудомирци“.

Мъж и жена от Сливен, завърнали се от Италия, са приети предиобяд в инфекциозното отделение на областната МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ в града със съмнения за коронавирус.

Кметът на Сливен Стефан Радев сформира днес общински кризисен щаб във връзка с първите регистрирани случаи на заболяването COVID-19 в България.

Сливенският Драматичен театър „Стефан Киров“ е поканен за участие в XIX-тия Международен театрален фестивал „СЛАВИЯ 2020 “ в Белград, Сърбия.

Кметът Стефан Радев получи плакет в знак на благодарност за приноса му и помощта, която оказва за развитието на автомобилния спорт в Сливен.

В Сливен започва дезинфекция на общинските структури където се събират хора, ограничава се достъпа до социалните центрове, а търговските вериги и банките трябва да дезинфекцират вещите, които се ползват от много хора.

На 13.03.2020 г. от 11:00 ч. в зала „Графити“ на Хотелски комплекс „Национал“ ще се проведе годишно-отчетно събрание на съдиите и служителите от Административен съд – Сливен за приемане на Отчетния доклад за дейността на съда през 2019 г.