Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Цветана Пиронкова се завръща на тенис корта

12 март 2020 11:27, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 4 месеца, брой четения: 169
Цветана Пиронкова

Бившата първа ракета на България Цветана Пиронкова обяви, че отново ще е на тенис корта.

32-годишната жена от Пловдив каза голямата новина в социалните мрежи. Цвети разкри, че се подготвя активно от три месеца, за да може отново да играе в турнири. Много скоро Пиронкова ще обяви първите турнири, които планира да присъства.

"Скъпи приятели, бих искал да споделя вълнуваща новина с вас. През последните 3 месеца тренирам интензивно, за да се състезавам отново на професионално ниво.

Това не беше лесно решение. Има много обстоятелства, които трябва да взема предвид, но най-важното е, че имам любовта и пълната подкрепа на семейството си. Скоро ще споделя с вас кратък график на турнирите, които планирам да играя. Искам също да благодаря на всички, които ме подкрепят през цялото ми тенис пътуване през последните 15 години. Това наистина означава много и определено е източник на вдъхновение!“, написа бившата родна тенисистка на страницата си във фейсбук.

Тя беше най-високо класираната българска тенисистка за повече от десетилетие и е и най-успешната играчка в страната в историята на Фед Къп.

Източник:
Sofia Photo Agency
www.novinite.com
Снимка: www.novinite.bg/epa/bgnes