Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 17.03.2020 г., вторник

17 март 2020 15:51, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 година, брой четения: 471
Сливен

Срокът за премахването на незаконните гаражи в Сливен няма да важи за периода на обявеното извънредно положение.

Областният управител Чавдар Божурски препоръчва на управителите на магазини за хранителни стоки да определят период от време, през който приоритетно да бъдат обслужвани възрастните клиенти с оглед на уязвимото им здравословно състояние.

Кметът на Сливен Стефан Радев призова родителите да не пускат децата си след 19:00 ч. навън.

Поради отправени запитвания от граждани за необходимостта от доброволци, Община Сливен обявява телефонен номер на желаещите да се включат в инициативите в борбата с КОВИД 19.

Във връзка със създалата се ситуация в страната с разпространението на заболяването COVID-19 и обявеното извънредно положение сектор БДС-Сливен временно преустановява осъществяване на „организиран прием“, посредством мобилна биометрична станция, в периода на обявеното извънредно положение.

РИМ – Сливен работи по проект - осъвременяване на сборника "Той не умира. Сливен на безсмъртните си синове", издаден през 1935 г., от Комитет за въздигане паметник на воеводата Хаджи Димитър - Сливен.

В ситуацията на извънредното положение заради пандемията от „Covid 19“, сливенската фирма за кетъринг услуги „Кей енд Ви” ООД, организира доставка на готова храна по домовете по заявка.