Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Общински съвет-Сливен преустановява дейността си до 13 април 2020 година

18 март 2020 14:51, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Общински съвет - Сливен преди 4 години, брой четения: 541
---

Във връзка с предприетите противоепидемични мерки на територията на община Сливен и в изпълнение на препоръките на Националния оперативен щаб, се преустановява работата на местния парламент в Сливен до 13.04.2020 г. Това обяви председателят на местната структура в града Димитър Митев. Той допълни, че решението бе взето по време на заседание на Председателския съвет на Общински съвет-Сливен. До 13 април 2020 г., се преустановяват и заседанията на постоянните и временни комисии към Съвета, които до момента са работили в обичайния си ред и при стриктно спазване на противоепидемичните и предпазни мерки. До същата дата, освен в изключителни случаи, се преустановява и насрочването на заседания на Общински съвет–Сливен, по предвидения в Закона за местната самоуправление и местната администрация ред.

Администрацията на Общински съвет-Сливен продължава да работи с обичайно работно време, при стриктно спазване на противоепидемичните и предпазни мерки.

Митев призова още гражданите и гости на града, да бъдат отговорни, да проявяват гражданско самосъзнание и да спазват препоръчителните мерки, свързани с епидемиологичната обстановка.

18.03.2020 г.