» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

С Трансфер Фактор можем да препрограмираме имунната система!

24 March 2020 14:04, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Transfer Factor 2 months ago, number of readings: 305
TRANSFER FACTOR TRI-FACTOR

Трансфер факторите са самата същност на имунната система, самият принцип на имунната система на целия вид гръбначни животни, към който принадлежим!

 

При наличие на вирусни или бактериални инфекции TRANSFER FACTOR TRI-FACTOR, съдържащ трансфер фактори от коластра и яйчен жълтък, е по-ефективен.

Ускорява реакцията на имунната система и балансира работата й, като потиска прекалено активното й действие.

 

Патентованата технология Трансфер Фактор Три-фактор, разработена от 4life, представлява смес от трансфер фактори от коластра на крава и яйчни жълтъци от здрави кокошки.

Макар че ТФ, както и нанофракциите могат сами по себе си да бъдат ефикасни, интелигентността и интуицията са необходими за една оптимална имунна реакция. Формулата Три-Фактор обединява интелигентността на Трансфер Фактор и интуицията на Нано-Факторите за регулиране, увеличаване и уравновесяване на имунната система според нуждите на тялото.

Нанофракциите са молекули с много малко тегло, които се намират в имунната система на някои бозайници и птици. Притежават естествена интуиция и функционират като част от сложната мрежа: "нареждай и контролирай" и така помагат на имунната система да знае кога да действа и кога да почива.

Научните изследвания са доказали, че в този вид продуктът има по-ефективно действие, отколкото когато ТФ са само от единия източник.

 

Трансфер Фактор Три-фактор е натурален безопасен продукт и не води до пристрастяване.

https://transferfactor-bg.com/tf-tri-factor

 

Предимството на Трансфер Фактор пред други, дори широко известни имуномодулатори е, че той има висока активираща способност да въздейства върху имунната система, широк спектър на действие, абсолютно безопасен

и безобиден, няма противопоказания за употреба, не предизвиква странични ефекти и е еднакво ефективен за възрастни и деца.