» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

С Трансфер Фактор можем да препрограмираме имунната система!

24 March 2020 14:04, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Transfer Factor 1 year ago, number of readings: 334
TRANSFER FACTOR TRI-FACTOR

Трансфер факторите са самата същност на имунната система, самият принцип на имунната система на целия вид гръбначни животни, към който принадлежим!

 

TRANSFER FACTOR TRI-FACTOR, съдържащ трансфер фактори от коластра и яйчен жълтък, е по-ефективен.

Ускорява реакцията на имунната система и балансира работата й, като потиска прекалено активното й действие.

 

Патентованата технология Трансфер Фактор Три-фактор, разработена от 4life, представлява смес от трансфер фактори от коластра на крава и яйчни жълтъци от здрави кокошки.

Макар че ТФ, както и нанофракциите могат сами по себе си да бъдат ефикасни, интелигентността и интуицията са необходими за една оптимална имунна реакция. Формулата Три-Фактор обединява интелигентността на Трансфер Фактор и интуицията на Нано-Факторите за регулиране, увеличаване и уравновесяване на имунната система според нуждите на тялото.

Нанофракциите са молекули с много малко тегло, които се намират в имунната система на някои бозайници и птици. Притежават естествена интуиция и функционират като част от сложната мрежа: "нареждай и контролирай" и така помагат на имунната система да знае кога да действа и кога да почива.

Научните изследвания са доказали, че в този вид продуктът има по-ефективно действие, отколкото когато ТФ са само от единия източник.

 

Трансфер Фактор Три-фактор е натурален безопасен продукт и не води до пристрастяване.

https://transferfactor-bg.com/tf-tri-factor

 

Предимството на Трансфер Фактор пред други, дори широко известни имуномодулатори е, че той има висока активираща способност да въздейства върху имунната система, широк спектър на действие, абсолютно безопасен

и безобиден, няма противопоказания за употреба, не предизвиква странични ефекти и е еднакво ефективен за възрастни и деца.