Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Radeon графика в Resident Evil 3 и Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

25 март 2020 15:24, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 седмица, брой четения: 93
AMD-logo

Тази седмица Ubisoft представя поддръжка за Vulkan в Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, за да могат геймърите с Radeon карти да се възползват максимално от високопроизводителния приложен интерфейс (API) в игровото заглавие.

С поддръжката на Vulkan, геймърите с Radeon графични решения ще се наслаждават на „изплакващи очите“ кадрови скорости, кристално чисти изображения и плавен гейминг, с повече производителност и стойност от конкурентните предложения.

В Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, Radeon геймърите могат да се наслаждават на характеристики като:

• AMD FidelityFX CAS – Хардуерно-агностичен филтър за динамично изостряне на изображението, който подобрява възпроизвеждането на подробности в местата с нисък контраст, с което значително се подобрява яснотата на картината с минимални загуби в производителността.

• Асинхронни изчисления – GPU многонишковост, която позволява на Radeon графичните процесори да изпълняват множество задачи едновременно за ефективно разпределение на работното натоварване. В резултат - по-високи кадрови скорости и по-добра яснота на изображението.

• AMD Radeon FreeSync Premium Pro – Геймърите с всякакъв хардуер могат да се наслаждават на поглъщащи изживявания с технологията за адаптивна синхронизация на AMD, за игри и без накъсване и HDR рехдериране.

***

На 3 април се очаква премиерата на Resident Evil 3 от Capcom. Играта е част от промоционнито предложение Raise the Game на AMD. До 25 април геймърите, които закупят карти от сериите Radeon RX 5700 и RX 5600, могат да се наслаждават на тяхната работа, заедно с Monster Hunter World: IceBorne Master Edition и три месеца Xbox Game Pass, безплатен за РС-та.