Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 26.03.2020 г., четвъртък

26 март 2020 15:48, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 седмица, брой четения: 170
Сливен

Пациентът от Сливен, който е диагностициран с коронавирус, не е напускал Отделението по инфекциозни болести от неговото приемане на 24 март.

От 30 март до 22 май ОДМВР-Сливен ще проведе техническа профилактика на системата за ранно предупреждение и оповестяване на населението в областта.

ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за изпълнение на мерките от Националния оперативен щаб във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19.

Министърът на здравеопазването издаде заповед на 26 март, с която се облекчава преминаването през контролно-пропускателните пунктове на входно-изходните пътища на областните градове.

Областният лидер на ДПС в Сливен Мустафа Мустафов дари 300 предпазни маски за хората в балканските села – Новачево, Градско, Бяла паланка и Жълт бряг.

Стрелбите на „Батмиш” продължават и през април – те ще се провеждат на 01, 02, 03, 06, 07, 08, 09, 10 от 8:00 до 17:00 часа.

Служители на Регионална дирекция по горите Сливен предотвратиха бракониерски лов при рутинна проверка в землището на с. Зайчаре, обл. Сливен, на територията на ДГС Стара река.