Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Церемония по подписването на договора за безвъзмездно прехвърляне правото на собственост върху имот ...

05 ноември 2010 11:53,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1213
снимка

Днес, 5.11.2010 г. в залата на областна администрация, областният управител г-н Марин Кавръков и Негово Високопреосвещенство Сливенски митрополит Йоаникий, официално подписаха договора за безвъзмездно прехвърляне правото на собственост върху имот – частна държавна собственост, намиращ се в гр. Сливен, пл. „Хаджи Димитър” № 5.

Г-н Кавръков заяви, че изпитва огромно удоволствие и радост предоставяйки безвъзмездно на сливенската метрополия този имот. Българската църква заслужава вниманието и грижите на държавата, защото делата и от векове са втъкани в българската душевност и формирането ни като нация.

„В този тържествен момент аз изказвам искрената си благодарност на областния управител г-н Марин Кавръков за съдействието при установяването на собствеността. Историята помни лошите и добри неща, които се случват. Този акт на подписване на договора ще се помни с най- добри чувства от днешните и бъдещите поколения на Сливенската епархия.” каза Негово Високопреосвещенство Сливенски митрополит Йоаникий.

Снимки

снимкаснимкаснимка