Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Не са отчетени сериозни нарушения на противоепидемичните мерки на територията на община Сливен

21 април 2020 10:57, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 4 години, брой четения: 535
---

Най-нисък брой на подадените до момента сигнали в Общината за неспазване на противоепидемичните мерки, отчетоха по време на днешното редовно заседание на Общинския кризисен щаб. 5 от тях са за струпване на хора на едно място, като е реагирано на всеки един от сигналите.

От Районното управление на полицията в Сливен съобщиха, че проверките и санкциите за неизпълнение на предписанията, наложени за ограничаване разпространението на заразата, продължават.

Броят на потвърдените случаи с коронавирус на територията на община Сливен към момента е 22.

Кметът Стефан Радев отново подчерта важността от спазването на предпазните мерки в извънредната ситуация, което е основният фактор за справяне с кризата.

На днешното заседание стана ясно още, че не е отчетено отклонение от радиационния гама фон във въздуха над град Сливен и измерените стойности са в нормалните за общината граници.

Справката с броя на потвърдените случаи на заболели с коронавирус в Сливен, както и на общия брой на карантинирани лица, се намира в прикачения файл. Данните са от Националната информационната система на Министерството на здравеопазването.

21.04.2020 г.

Файлове

Справка [204KB]

Portable Document Format File