Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ГЕРБ подари икона на 10- училище по повод 30-години от създаването му

09 ноември 2010 12:07,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 13 години, брой четения: 2002

Областното ръководство на Политическа партия ГЕРБ в Сливен подари цветя и икона на св. Богородица на 10-СОУ „Йордан Йовков”, по случай 30-годишнината от създаването на училището. Подаръците бяха връчени от Галина Вучкова – член на областното ръководство на партията.

От името на народните представители от ГЕРБ – Сливен бе изпратен поздравителен адрес, в който се казва:

„Уважаема госпожо Кънева, скъпи учители и ученици,

Областното ръководство на Политическа партия ГЕРБ в Сливен ви поздравява сърдечно с 30-годишния юбилей на училището. През тези години 10-СОУ „Йордан Йовков” се утвърди като средище на знанието и стана пример за подражание. От тук са преминали много ученици и преподаватели, които пазят спомена за едни от най-хубавите си години. Възпитаници на 10-то СОУ „Йордан Йовков” успешно се реализират в страната и чужбина, доказват способностите си и прилагат умения, чиято основа е поставена именно тук. Всички вие сте достойни наследници на твореца Йовков. Със своя плам превърнахте училището в истинско духовно огнище, от каквото нацията ни има нужда. Въпреки трудностите на времето, вие успявате да съхраните българската памет, изконния стремеж към знания и любопитството към неизвестното. Прекланяме се пред всички учители, дали и даващи всичко от себе си в името на бъдещите поколения.

Желаем ви много здраве, късмет и удовлетворение от трудната ви и отговорна професия! Благодарим на всички вас, които ежедневно давате своя принос за по-доброто бъдеще на нашия град”.