Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Радостин Кишишев начело на Черноморец

08 май 2020 21:12, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 3 седмици, брой четения: 163
Радостин Кишишев

Президентът на ФК Черноморец (Бургас) Костадин Марков подаде оставка от поста, който заемаше в продължение на две години и половина. Решението на Марков беше прието днес от Управителния съвет на клуба.

Самият той ще остане в управата, но като редови член и ще продължи да помага на акулите.

Новият председател на Управителния съвет на отбора от Югоизточната Трета лига е легендата Радостин Кишишев, който до края на есенния полусезон беше старши треньор на тима.

Черноморец завърши на 4-о място през миналата година при завръщането си в Трета лига, а през тази есен също остана на 4-а позиция в есенното класиране. Там е и след първите два пролетни кръга.

Костадин Марков пое отбора след унизителен престой в регионалната група, където мереше сили с местни аматьорски състави. Под негово ръководство клубът се стабилизира. Беше направен ремонт на стадиона, който може да бъде лицензиран за Втора лига с още някои минимални подобрения, а средствата бяха осигурени основно от председателя на клуба.

"Акулите" отбелязаха и 100-годишнината от създаването си, а школата започна да се попълва и да подобрява работата си. Черноморец е единствената школа в региона, която има отбор в Елитната група, а също така подготвят и още една формация за там.

"В такава атмосфера, когато не усещаш подкрепата на най-близките, е трудно да се работи. Готов съм да помагам, не в същите мащаби, но ще бъда насреща. Напускам, защото не успяхме да изградим колектив с хората от Управителния съвет, с който да теглим каруцата в една посока, а за две години във ФК Черноморец 1919 се наляха колосални средства. Някои хора явно се мислят за сраснали се със стадиона, каза Марков.

Новоизбраният председател Кишишев също е напълно наясно какво го чака. Той е направил първите си стъпки именно на стадион Черноморец и за него работата за клуба винаги е била по-специална.

"И досега съм търсил спонсори, въпреки че не съм бил ръководител на такъв пост. Ще продължа да го правя. Предвид ситуацията в държавата, нищо не мога да обещая, каза пък новоизбраният шеф.

Източник: БНР