Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Публикувани са резултатите от класирането в детските градини

12 юни 2020 10:21, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 3 години, брой четения: 698
Priem - detski gradini

Вече са публикувани резултатите от класирането за месец юни за прием на децата в първа група в детските градини за учебната 2020/2021 година. В класирането участваха общо 528 заявления или 539 деца. Обявените свободни места бяха 738, 698 от които в детските градини в град Сливен. По първо желание са класирани общо 492 деца, по второ желание – 8, по трето и следващо желание – 11 деца. Всички приети деца ще започнат да посещават детската градина от септември.

В съответствие с утвърдения график за прием, класираните деца могат да бъдат записани в периода от 15 до 22 юни, включително.

Напомняме на родителите, че след класиране, заявлението става неактивно и ако родителят желае да кандидатства отново за следващо класиране, то той трябва да подаде ново заявление с нов входящ номер. Със записването на детето в детската градина, в която е прието, не отпада възможността за кандидатстване за следващи класирания. Незаписаните в срок деца автоматично отпадат от приетите, губят входящия си номер, с който са участвали в класиране и могат да кандидатстват отново за прием с нов входящ номер.

Заявленията на децата, които не са класирани автоматично се прехвърлят към следващото класиране, като системата за прием ще е отворена от 13 юни, събота за редакция на съществуващи заявления и регистрация на нови такива.

 

12.06.2020 г.