Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 21.06.2020 г., неделя

21 юни 2020 15:53, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 7 месеца, брой четения: 383
Сливен

Четирима души са излекуваните и изписани от болнични заведения през последното денонощие в Сливен, новите случаи на Ковид-19 към 21 юни са 5 – четири в Нова Загора и 1 – в Сливен.

На 22 юни в Сливен ще гостува автокино – то ще бъде разположено на паркинга до парк „Юнак“ /северно от стадион „Хаджи Димитър“/ и зрителите ще могат да гледат българските комедии „Ятаган“ от 21:00 часа и „Екшън“ от 22:30 часа.

Започна подготовката на сливенския булевард „Хаджи Димитър“ за предстоящия ремонт, от днес поетапно ще бъдат затворени за движение пътни участъци в центъра на града.

От началото на седмицата мобилни екипи на сектор „БДС“ към ОДМВР-Сливен са извършили „организиран прием“ с биометрична станция по искане на кметовете на селата Бяла, Новачево, Мечкарево и Гавраилово и прием на документи на служители от Топлофикация.

До 30 юни всяко здравноосигурено лице в Сливен има право да смени първоначално избрания личен лекар с друг, който е сключил договор с НЗОК.

Правителството одобри създаването на нова частна болница в Сливен, която да е специализирана в продължителното лечение и рехабилитацията.

84 985 са жителите на Сливен към края на 2019 година, сочат статистическите данни, оповестени на провелото се първо заседание на Областната преброителна комисия.