Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

В Нова Загора съпруг наръга с нож жена си, а после и себе си

22 юни 2020 19:52, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 7 месеца, брой четения: 268
........................................................

Мъж от Нова Загора рани с нож жена си, а след това прободе и себе си. Кървавата драма се разиграла около 6:30 часа на 22 юни в центъра на града, съобщиха от полицията. Ревност е причина за жестокото нападение, според първоначалната версия на разследващите.

Съпругата работила като хигиенистка в земеделската служба в Нова Загора. По съвпадение на обстоятелствата, в същата сграда се намира и новозагорското териториално отделение на Районната прокуратура-Сливен. Мъжът й я е изчакал пред сградата. Там я нападнал. Забил няколко пъти ножа в тялото й. След това - и в себе си. Сигналът за кървавото престъпление е подаден от охраната на прокуратурата. На място незабавно са пристигнали полицейски и медицински екипи. Заварили и двамата в безпомощно състояние. Жената лежала пред входа на сградата. Мъжът - встрани от него. И двамата все още били в съзнание, контактни. Съпругът признал какво е извършил. Според някои източници, в себе си е носел и пистолет. Оръжието било законно притежавано, полагало му се като на бивш военен.

Двамата са настанени в областната болница, в отделението по реанимацията. Жената е с четири прободни рани в корема. Четири са прободните рани, също в коремната област, които мъжът й успял сам да си причини. Състоянието им е тежко. Лекарите се борят за живота им.

Източник: CROSS