Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Криминална хроника Сливен - 30.06.2020 г.

30 юни 2020 09:54, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди около 1 седмица, брой четения: 106
Полиция Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН За времето от 06:00 часа на 29.06.2020 г. до 06:00 часа на 30.06.2020 г.

 

ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за спазване на въведените противоепидемични мерки във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19. През изминалото денонощие са извършени 278 проверки за спазване на карантина на територията на областта. При направените проверки са установени 2 случая на нарушаване на карантината в РУ-Сливен и РУ-Нова Загора.

Извършени са 11 проверки за спазване на противоепидемичните мерки-съставени са 9 протокола за предупреждение и 27 акта за неносене на защитни маски.

Котел: 23-годишен неправоспособен водач, който системно управлява МПС, е установен от полицейски служители в село Градец. На 29 юни е извършена проверка на лек автомобил „Опел Астра“, управляван от 23-годишния М.Р. от същото село. Водачът е неправоспособен и вече има наложено административно наказание за управление на МПС. По случая е започнато бързо производство.

Сливен: 35-годишен мъж е задържан в РУ-Сливен за неизпълнение на полицейско разпореждане. На 29 юни, около 13,30 часа, на ул. „Г.С.Раковски“, 35-годишният С.Т. от село Баня, е паркирал лек автомобил в нарушение. След намесата на полицейски служители от РУ-Сливен и опит да бъде санкциониран, С.Т. с поведението си е попречил на органите на реда да изпълнят задълженията си по служба. Мъжът е отведен в РУ-Сливен и задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Нова Загора: Взломна кражба от частен имот в кв.“Шести“ разследват служители на РУ-Нова Загора. На 29 юни 22-годишен мъж е подал заявление за извършена кражба от дама му на ул.“Раза“ в град Нова Загора. Откраднати са битова техника и покъщнина. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

На 29 юни, в 19:55 часа, е получен сигнал за пожар в бунгало, намиращо се в село Градец. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Котел. Пострадали няма. Унищожени са домашно имущество, техника и хранителни продукти. Причината за пожара е в процес на установяване.

ОД-МВР-Сливен
Снимка: Станимир Петков