Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Криминална хроника Ямбол - 30.06.2020 г.

30 юни 2020 11:49, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди около 1 седмица, брой четения: 96
Полиция Ямбол

Информационен бюлетин 30.06.2020 г.

 

Служители от ОДМВР – Ямбол иззеха 36 килограма безакцизен тютюн

Специализираната полицейска операция за противодействие на незаконната търговия с акцизни стоки е проведена на 29 юли от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР - Ямбол. В хода на полицейските действия на ул. „Драва“ в областния град, при проверка на лек автомобил, ползван от 39-годишна жена е намерен чувал съдържащ около 36 кг нарязан тютюн. Акцизната стока е предадена по надлежен ред. Работата по случая продължава в рамките на образуваната преписка.

Елховски полицаи установиха водач, седнал зад волана след употреба на алкохол. Вчера около 15:10 часа е извършена праверка на товорен автомобил, управляван от 47-годишен мъж. При тестването на водача за употреба на алкохол, техническото средство е отчело стойност над 1,2 промила. Работата по случая продължава.

В РУ-Ямбол е образувано досъдебно производство за хулиганство. На 29 юни, към 22:00 ч. в полицията е постъпил сигнал, че в увеселително заведение в града е възникнал скандал между две лица, прераснал в сбиване и извършване на хулигански действия. Установени са участниците в конфликта. Изясняването на фактическите обстоятелства по случая продължават.

ОД-МВР-Ямбол
Снимка: Интернет