Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Млад мъж се самоуби, като се обеси на чаршаф в районното в Самоков

30 юни 2020 14:39, Гергана Папазова (Сливен Медиа)
Излъчване: Сливен Медия преди около 1 седмица, брой четения: 115
Арест

Млад мъж се самоуби по брутален начин в помещението за задържане в районното на Самоков. Инцидентът е станал вчера следобед, но все още не е обявен официално, за да се избегнат размирици в огромните малцинствени махали в града.

Нещастникът е изтърпявал наложено му от съда в Самоков 10 дневно задържане заради дребно хулиганство. Можел е да замени ареста с глоба, но е предпочел да лежи, вместо да плати 1000 лева.

Името на жертвата е в тайна, но той е добре известен на местната полиция с измами и хулигански прояви, като често се е представял и за екстрасенс, за да отмъкне някой лев от наивни лелки.

Ще бъде проведено разследване от районната прокуратура, тъй като местата, където виновните изтърпяват наказанието си, трябва да бъдат обезпечени с постоянен контрол-камери или физическа охрана. Очевидно е, че това не е било изпълнено във въпросното районно, след като мъжът е успял да разкъса чаршафа на парчета, да си направи въже и да увисне на него. Обсъжда се временното отстраняване на шефа на РУП в Самоков.

Лупа бг