Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

На Общо събрание на РАО „Тракия“ днес бяха избрани нови членове на ръководните органи

17 юли 2020 18:01, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Общински съвет - Сливен преди 3 години, брой четения: 547
RAO_Trakiq

В Стара Загора днес се проведе Отчетно-изборно събрание на Регионалната асоциация на общините /РАО/ „Тракия“. Кметът на община Сливен Стефан Радев беше избран единодушно за председател на Управителния съвет на асоциацията. Сред делегатите на днешния форум беше и председателят на Общински съвет-Сливен Димитър Митев.

В рамките на събранието беше представен отчетът на Управителния съвет за дейността на асоциацията през 2019 година. Делегатите гласуваха отчета за изпълнение на миналогодишния бюджет, приеха новия бюджет и работния план за дейността си през 2020 година.

Регионалната асоциация на общини “Тракия” е създадена през 1997 година. В нея членуват 26 общини. Асоцииран член на организацията е Съюзът на тракийските дружества в България. Община Сливен е член на РАО „Тракия“ близо 20 години.

Основните цели на асоциацията са свързани с обмен на добри практики по проекти в подкрепа на местното самоуправление и повишаване ефективността на общините в работата им и взаимодействието с гражданите.